Automate your Marketing
with Womplify




 
Shareena's FotoPage

By: shareena haron

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Aug-2008 18:08 Email | Share | | Bookmark
Nur Damia Sofea - 1 yrs today....

Pejam celik pejam celik Nur Damis Sofea dh sethn...macam kejap jer masa berlalu ...mcm tak percaya gak dpt jaga dan besarkan anak sendiri .... Mcm2 hal yg jadi..tapi sifat yg ada dlm diri setiap ibu ...walau mcm mana penat sekali pun anak ttp no 1...Sekarang nie sha dah keje ..rasa sedih jugak sebab tak byk masa gan sofea..mlm balik dah nak wat keje2 umah...pastu sofea lak dah nak tdo ....kdg2 pun ayah dia yg tdokan ..cuma memlm tu kalau tak ngantuk dok tgk dia tdo ...skang nie memalam kalau sofea nak susu dia mesti bgn senyum kat sha dulu ...iskh pandai anak mama nie ..bodek mama dia...kdg2 tu turun dr katil dia tdo ats bdn sha...manja betul...MMg seronok pengalaman jadi mama nie...Semoga Nur Damia Sofea membesar dgn sihat dan jadi anak yg solehah satu hari nanti....




p/s...ader lagi nak update..buat auntie2 yg rajin buka fp mama sofea nie..sabar yer ..mama sejak keje nie tak der masa sgt..lagipun kat ofis mama tak der internet...sorry...


Friday, 20-Jun-2008 18:47 Email | Share | | Bookmark
test software baru...thanks yer atie

Mama teringin nak wat scrapbook macam kebanyakkan fotopages yg mama tgk ..tapi dah try wat banyak kali tak jadi gak ...sampaikan ader sekali tu punya excited sampai pukul 4 pagi menghadap pc nie.... tapi tak jugak berhasil tapi mama sofea nie pantang sungguh kalau nak tahu sesuatu tu mesti dicari smpai dpt..at last atie(mama umairah) share gan sha pasal satu software yg tak perlu nak buat satu2..just masukkan gambar jer...memula tu mmg ler mama excited tapi cuba-cuba tak boleh jugak...iskh geram betul ler ...tapi kan tadi dah ckp mama sofea dia bukan mudah putus asa....try2..lama2 boleh jugak Ini lah hasilnya..memang ler senang nak masukkan gambar tapi nak masukkan dlm fp nie mcm2 gak kena buat...sebenarnya ader lagi gambar2 lain yg mama buat tapi kebanyakkan gambar2 sofea sikit2 ..so nanti kalau ader gambar byk2 ..mama updatekan kat sini..so auntie-auntie tunggu tauuuuuuu...










Wednesday, 18-Jun-2008 17:57 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan gan mama kat One Utama....

Ni pun kira gambar lama gak ..masa jejalan gan mama kat One Utama..Sofea nie dah terikut tabiat mama masa pegnen kan sofea ler..suka tul berjalan ..kdg2 tu merajuk ler kalau hairee tak bwk jalan...Sofea mmg suka kalau dapat jalan2..tak kisah ler lama ker kejap ker....tapi mesti tpt yg ader air-cond ler....setakat nie alhamdulillah sofea mmg tak pernah meragam..kalau dia ngantuk tido jer lah dalam stroller tu ...berjaya gak mama latih sofea dok dalam tu ...mmg dah letak dia sejak lepas pantang....tapi dalam car seats mmg tak nak ..mmg meraung kuat ..yelah masa tu mmg lewat sikit beli car seats nie....tapi kdg2 kalau terdesak mama kena drive mmg letak jugak ..lelama tu diam gak ler.....



Ni mama baru2 nak belajar mengedit guna scrapbook yg tak design dah tersedia...lama gak ler berguru gan atie(mama umairah) tu..thanks yer atie sudi layan mcm2 soalan dr akak....



Balik dr One Utama ayah sofea kena gie keje..so tinggal ler mama gan sofea jer..mama sibuk dok mengemas dia pun sibuk nak tolong....tgk ler tu tak tahu penat betul ler sofea nie....Iskh...



Friday, 13-Jun-2008 09:45 Email | Share | | Bookmark
Semua tentang sofea....

Dah lama tak update fp nie ..bz jer memanjang..mengalahkan org bekerja ...hehehe..biasa update pun memalam skang nie sofea kul 2. 3 pagi baru nak tdo...mama dia pun ngantuk gak ler ....Ni kira pic lama gak ler ..tak perlah buat cuci2 mata...hehehe..Ni first time mama tocang rambut sofea rimas tgk serabut jer..tak der lak dia kacau....



Ni pulak masa dok dalam kete gan ayah dia...tah aper yg suka sgt pun tak tahu ler...mmg camnie ler sofea bila tahu nak berjalan...dari pagi smpai mlm pun dia releks jer ...hehe..kenan kat mama dia kot..masa pegnan kuat berjalan....Masa ni tunggu mama gan opah tgk pasu kat sungai buluh...kalau mama yg bawak kete tu mau dia jerit...sofea..sofea...



Ok disebabkan gambar tak byk sgt mama masukkan semua nie dalam satu tajuk...Ni lak masa mother day's aritu ayah bawak jejalan kat Times Square...Tgk ler sofea tu ...tgk roller coster kat atas tu....kejap suka..kejap takut.... Tgk ler mama lak lelebih posing... sekali sekala kan...



Quote:
afne---tak der rezeki ler kita jmpa kan ...iskh biler ler plan nak menjadi nie..
errynn---tak tahan tgk serabai jer klu tak toncit rambut sofea tu..tapi tak leh geng lagi gan tisya yg rambut ikal mayang tu ....
kakputeri---yer kak..kalau tak toncit rimas jer sha tgk ...



Monday, 9-Jun-2008 09:33 Email | Share | | Bookmark
Ulangtahun perkahwinan Ke-2

Hari nie ulangthn perkahwinan ke2 kami..rasa mcm baru smlm jer melangsungkan majlis..alhamdulillah perkahwinan kami bahagia ditambah dgn kehadiran NUR DAMIA SOFEA...tak dinafikan mcm2 rintangan dugaan yg kami lalui...semoga aku lebih tabah dan sabar dalam mengharugi hidup berumahtangga...Insyallah aku akan jadi isteri yg solehah serta mama yg baik uk anak2 aku nanti ....







Quote:
atie---thanks yer
afne---thanks afne
errynn---errynn sha bagi laluan utk errynn dulu...
nor---thanks


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net